نحوه انجام بوتاکس پیشانی

نحوه انجام بوتاکس پیشانی تزریقی است که از سم برای جلوگیری از حرکت عضله برای مدت محدودی استفاده می‌کند. این تزریق اغلب برای صاف کردن چین‌وچروک‌های صورت استفاده می‌شود. همچنین از بوتاکس برای درمان اسپاسم گردن، تعریق، مثانه بیش‌فعال، تنبلی چشم و سایر بیماری‌ها استفاده می‌شود. تزریق بوتاکس نیز ممکن است به پیشگیری از میگرن کمک کند. مراقبت های بوتاکس پیشانی بسیار اهمیت دارد.

داروی تزریق بوتاکس از همان سمی ساخته می‌شود که باعث ایجاد نوعی مسمومیت غذایی به نام بوتولیسم می‌شود. اما اشکال سم بوتولینوم تصفیه‌شده که توسط پزشکان زیبایی بهداشتی دارای مجوز استفاده می‌شود، استانداردهای کنترل پزشکی لازم را دارد. این استانداردها توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است. به‌عنوان یک قاعده، سموم باکتریایی که برای اهداف پزشکی استفاده می‌شوند، در صورت استفاده صحیح مضر نیستند که سم بوتولینوم جزو همین شیوه مصرفی است. در ادامه این مقاله از وب‌سایت دکتر فهیمه مطلبی، متخصص پوست و مو و زیبایی، نحوه انجام بوتاکس پیشانی را شرح خواهیم داد تا پیش از تزریق، اطلاعات کافی داشته باشید. همچنین در سایت دکتر مطلبی به ماندگاری ژل الانسه هم پرداخته ایم.

 

     

    نحوه انجام بوتاکس پیشانی

    نحوه انجام بوتاکس پیشانی با تشخیص و بررسی نوع پوست مراجع شروع می‌شود. ابتدا پزشک متخصص نوع پوست فرد را بررسی می‌کند. سپس میزان و عمق چین‌وچروک و خطوط پیشانی بررسی می‌شوند؛ زیرا میزان بوتاکس مورد نیاز با توجه به میزان و عمق خطوط پیشانی مشخص می‌شود. معمولا پس از این مرحله، برند بوتاکس توسط فرد مشخص می‌شود؛ اما پزشک با توجه به نیازهای شخصی و ترجیحات متقاضی نحوه انجام بوتاکس پیشانی، برندهای معتبر و با کیفیت را پیشنهاد می‌دهد. پس از انتخاب برند بوتاکس، بهترین نقاط در پیشانی برای تزریق مشخص می‌شوند. برای جلوگیری از ورود آلودگی به پیشانی، از پد الکلی به‌منظور پاک کردن پیشانی استفاده می‌شود. برای جلوگیری از ایجاد درد و سوزش حین تزریق، پزشک از بی‌حسی موضعی روی پیشانی استفاده می‌کند. هنگام تزریق، پزشک سوزن را در زاویه و عمق مناسب لحاظ می‌کند تا تزریق به بهترین شکل انجام گیرد. بهترین نحوه انجام بوتاکس پیشانی، استفاده از سوزن ظریف و تزریق در سه ناحیه مختلف پیشانی است. نحوه انجام بوتاکس پیشانی در سه ناحیه پیشانی یکسان نیست و به شیوه متفاوتی انجام می‌گیرد.

    مطالب بیشتری بخوانید
    لیزر درمانی برای چه کسانی ممنوع است!

    بوتاکس معمولا در یک تا چهار روز اول شروع به کار می‌کند و اثر خود را نشان می‌دهد و حداکثر اثر آن در یک تا چهار هفته اول حاصل می‌شود. اثر زیبایی بوتاکس پیشانی معمولا سه تا چهار ماه باقی می‌ماند، اما این ماندگاری بستگی به هر فرد دارد و متفاوت است.

    در عرض سه تا شش ماه پس از درمان بوتاکس، سموم از بین می‌روند و ماهیچه‌ها دوباره حرکت می‌کنند. در نتیجه، چین‌وچروک‌ها برمی‌گردند و مسائلی مانند میگرن و تعریق ممکن است از سر گرفته شوند. برای حفظ نتایج، بهتر است تزریق بوتاکس را تکرار کنید. بهترین کار این است که با پزشک خود درباره تزریق‌های بعدی و زمان مناسب برای تزریق بعدی صحبت کنید.

     

    مراقبت های بوتاکس پیشانی

    مراقبت های بوتاکس پیشانی به‌طور کامل باید توسط فرد انجام گیرد تا از بروز عوارض جانبی بوتاکس جلوگیری کرده و تورم و قرمزی مختصر پیشانی پس از تزریق را به حداقل برساند. همچنین رعایت اصول مراقبت های بوتاکس پیشانی منجر به دوام طولانی مدت ژل در پیشانی خواهد شد. در ادامه به موارد مهم جهت مراقبت های بوتاکس پیشانی اشاره خواهیم کرد.

    • بلافاصله پس از تزریق بوتاکس، ورزش‌های سنگین را آغاز نکنید. اگر می‌خواهید پس از تزریق بوتاکس پیشانی ورزش کنید، باید این کار به چهار ساعت پس از تزریق موکول کنید. ورزش‌های سبک مانند پیاده‌روی و دو پس از چهار ساعت از تزریق بوتاکس پیشانی بلامانع است.
    • برای مراقبت های بوتاکس پیشانی، باید به مدت ۲۴ ساعت از خم کردن سر رو به پایین جلوگیری کنید؛ زیرا نیروی گرانش زمین روی ژل تاثیر گذاشته و ممکن است باعث جابه‌جایی آن شود.
    • در ۲۴ ساعت نخست تزریق بوتاکس پیشانی می‌توانید صورت و پیشانی‌تان را به آهستگی ماساژ دهید.
    • اگر احساس جمع شدن ژل زیر پوست پیشانی خود را دارید، بهتر است از کمپرس سرد به منظور مراقبت های بوتاکس پیشانی استفاده کنید.
    • بهتر است به مدت ۸ ساعت روی صورت نخوابید؛ زیرا امکان جابه‌جایی ژل پیشانی وجود دارد.
    مطالب بیشتری بخوانید
    مزوتراپی صورت؛ رفع لک و چین و چروک صورت

    مراقبت های بوتاکس پیشانی

    کاندید مناسب برای نحوه انجام بوتاکس پیشانی

    نحوه انجام بوتاکس پیشانی توسط پزشک متخصص بسیار مهم است، اما موضوع مهم دیگر، کاندید مناسب برای تزریق بوتاکس پیشانی است. کاندید مناسب بوتاکس پیشانی افراد بالای ۱۸ سال و به‌خصوص افراد بالای ۳۰ سال هستند؛ زیرا پس از ۳۰ سالگی، تولید کلاژن کاهش یافته و انسجام پوست صورت و پیشانی از بین می‌رود. انجام بوتاکس پیشانی پس از ۱۸ سالگی نقش پیشگیری ایفا کرده و از ایجاد چین‌وچروک‌‌های پوستی جلوگیری می‌کند. به‌طور معمول اولین چین‌وچروک‌های پوستی در سن ۳۰ سالگی ظاهر می‌شوند. تزریق بوتاکس پیشانی در ۳۰ سالگی معمولا مانع از وسعت یافتن و عمیق‌تر شدن این خطوط خواهد شد.

    در هر سنی که تزریق بوتاکس پیشانی را انجام دادید، حتما به شیوه صحیح مراقبت های بوتاکس پیشانی را انجام دهید تا عوارض به حداقل رسیده و اثربخشی این روش به حداکثر برسد.

    تزریق بوتاکس پیشانی معمولا عوارضی برای کودک ندارد و آسیبی به او نمی‌رساند. با این حال، اکثر پزشکان توصیه می‌کنند تا پس از زایمان صبر کنید تا تحت درمان بوتاکس پیشانی قرار بگیرید.

     

    دریافت مشاوره: ۰۲۱۸۸۵۰۱۳۷۳

     

    عوارض بوتاکس پیشانی

    تزریق بوتاکس در کنار مزایای خود، دارای عوارضی است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

    • سردرد
    • علائم سرماخوردگی مانند گرفتگی بینی، عطسه و گلو درد
    • تب، لرز، بدن درد و علائم آنفولانزا
    • کبودی، خونریزی، درد، قرمزی یا تورم در محل تزریق.

     

    موارد احتیاط در تزریق بوتاکس پیشانی

    سم بوتولینوم موجود در بوتاکس می‌تواند به سایر نواحی بدن فراتر از جایی که بوتاکس تزریق شده پخش شود. در صورتی‌که بوتاکس توسط پزشک متخصص تزریق نشود، می‌تواند عوارض جانبی جدی تهدیدکننده زندگی ایجاد کند.

    مطالب بیشتری بخوانید
    قیمت ژل لب ریوانس چقدر است؟

    اگر صدای خشن، افتادگی پلک، مشکلات بینایی، سوزش شدید چشم، ضعف شدید عضلانی، از دست دادن کنترل مثانه، مشکل تنفس، صحبت کردن یا بلع برایتان پیش آمده، فورا با پزشک خود تماس بگیرید.

     

    موارد منع تزریق بوتاکس پیشانی

    نحوه انجام بوتاکس پیشانی برای رسیدن به نتیجه صحیح بسیار مهم است. اما تزریق بوتاکس دارای برخی موارد منع است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

    • حساسیت به سم بوتولینوم یا سایر مواد موجود در بوتاکس یا بوتاکس لوازم آرایشی
    • عفونت در ناحیه‌ای که بوتاکس تزریق می‌شود
    • تزریق انواع دیگر سم بوتولینوم مانند Dysport، Jeuveau، Myobloc، Daxxify یا Xeomin (به‌ویژه در ۴ ماه گذشته)
    • ابتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS یا بیماری لو گریگ)
    • ابتلا به میاستنی گراویس
    • سندرم لامبرت ایتون
    • اختلال تنفسی از جمله آسم یا آمفیزم
    • مشکلات بلع
    • ضعف عضلات صورت (افتادگی پلک، پیشانی ضعیف، مشکل در بالا بردن ابروها)
    • مشکلات خونریزی
    • جراحی صورت

    تزریق بوتاکس پیشانی

    داروهای موثر بر بوتاکس پیشانی

    برخی داروها روی بوتاکس پیشانی و تاثیر آن اثر می‌گذارند. این دارو شامل موارد زیر می‌شوند:

    • شل‌کننده عضلات
    • داروی سرماخوردگی یا آلرژی
    • داروی خواب
    • آنتی بیوتیک تزریقی
    • رقیق‌کننده خون شامل وارفارین، کومادین، جانتوون
    • داروهایی که برای جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می‌شود – آلتپلاز، کلوپیدوگرل، دی پیریدامول، تیکلوپیدین و غیره.

    سایر داروها ممکن است بر بوتاکس تاثیر بگذارند، از جمله داروهای تجویزی و بدون نسخه، ویتامین‌ها و محصولات گیاهی.

     

    دریافت مشاوره: ۰۲۱۸۸۵۰۱۳۷۳

     

    سخن پایانی

    در این مقاله درباره نحوه انجام بوتاکس پیشانی و مراقبت های بوتاکس پیشانی صحبت کردیم. امروزه پزشکان زیبایی از روش‌های مختلفی برای کاهش خطوط سطحی و عمقی پوست و به‌ویژه پیشانی استفاده می‌کنند. تزریق بوتاکس پیشانی یکی از روش‌های پیشگیری و برطرف کردن خطوط و چین‌وچروک‌های پوستی است. در این روش، نحوه انجام بوتاکس پیشانی بسیار مهم است؛ بنابراین تزریق بوتاکس پیشانی باید حتما زیر نظر پزشک متخصص پوست و زیبایی صورت بگیرد.

    مطالب بیشتری بخوانید
    دلیل سردرد بعد از بوتاکس چیست؟

    دکتر فهیمه مطلبی

    منبع

    ۱
    ۲
    ۳
    ۴
    ۵
    میانگین امتیازات ۴.۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *